• Пон - Пет 8.00 - 18.00
 • Јадранска магистрала 74 , Skopje, Macedonia
 • +389 70 30 55 29
Најниски Цени

Економично, но квалитетно е примат во нашето секјдневно работење. Нашите услуги и резервни делови за вашиот BMW автомобил ги нудиме по најкнкурентни цени на пазарот.

Високо Рангиран Сервис

Листата на задоволни клиенти и квалитетниот персонал се показатели нашиот сервисен центар да се вбројува меѓу најдобрите на пазарот во гранката одржување на BMW возила. Нашиот тим професионално и принципиелно ќе одговори на башите барања. од нарачка на резервните делови и навремена испорака, до комплетно сервисирање и прецизна дијагностика за ефикасно решавање на секакви проблеми.

Сертифицирани Механичари

Одржувањето на вашиот автомобил предадете го во рацете на Високо обучени експерти со долгогодишно искуство во сервисирање на BMW возила кои се во постојан чекор со техничките иновации на BMW индустријата. Нашиот сервисен центар е опремен со најсовремен софтвер за дијагностика и програмирање. На ваша услуга!!!

Сервис и Поправка

Сервис Масло
од
5270.00 Ден.
 • Промена на филтер за
  масло и масло
 • За BMW серија 1,3,5
 • Дизел мотор
Задни плочки
од
4200.00 Ден.
 • Промена на задни плочки
 • Сензор за истрошеност
 • За BMW серија 1,3,5
Сервис Масло
од
4340.00 Ден.
 • Промена на филтер
  за масло и масло
 • За BMW серија 1,3,5
 • Бензин мотор
КОМПЈУТЕРСКА ДИЈАГНОСТИКА
од
1500.00 Ден.
 • За сите модели на
  BMW и MINI возила
Предни плочки
од
4340.00 Ден.
 • Промена на предни плочки
 • Сензор за истрошеност
 • За BMW serija 1,3,5
Brake Repair Services
from
$230
 • Disc brake Service
 • Drum brake Service
 • Inspection & Diagnosis
 • ABS Diagnosis
 • Brake Fluid Flush
Brake Repair services
from
$230
 • Disc brake Service
 • Drum brake Service
 • Inspection & Diagnosis
 • ABS Diagnosis
 • Brake Fluid Flush
Maintenance Services
from
$230
 • Oil Change Service
 • Classis Lubrication
 • Transmission Service
 • Cooling System Flush
 • Tire Rotation & balance
ENGINE PERFORMANCE services
from
$230
 • Drivability Diagnosis
 • Fuel Injection Service
 • Computer System Diagnosis
 • Maintenance Tune-up
 • Emission Diagnosis / Repair
Maintenance Services
from
$230
 • All Lighting
 • Batteries
 • Alternators
 • Air bag System
 • Accessories
ELECTRICAL SYSTEM
from
$230
 • All Lighting
 • Batteries
 • Alternators
 • Air bag system
 • Windshield Wipers

Закажи Сервис

Нашиот Тим

man4
+1-913-677-74-27
Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
man2
+1-234-567-89-00
Lars Jakuba
Executive Vice President
man1
Mikey Diokles
Sales Manager

Motors is the Best
car Repair Shop

Have you encountered a body shop which just took your money but did not really bring any good value to your car? Are you looking for an auto body repair shop in LA that can give you all the services that you need for car?

Make your car appear dashing all the time and be sure that your car is getting the body work that it needs with our 1 stop shop. We are restoring a vehicle to it’s original form after it’s been involved in an accident.

Enjoy convenient car repair and maintenance at your home or office. It’s as easy as one two three

 • Book Appointment

  Tell us what your car needs or ask for a diagnostic. Receive a free, fast & fixed quote.

 • Get your car Fixed

  That’s it. No more waiting in repair shops – our mechanics come to you.

Excellence in Automotive
Services Since 1987

Happy Customers
24 month Warranty
Happy Customers

Локација

Контакт

Име:

Email:

ВАШАТА ПОРАКА